Trainingsaanbod

Mijn wens is dat ieder kind gezien wordt, precies zoals het is. Als ik daaraan kan bijdragen, dan doe ik dat met liefde! 

 

 'Lets make them fly!' 


Kinderen

De (gast)lessen SEKSUEEL WIJS & WEERBAAR wordt gegeven op scholen voor leerlingen vanaf groep 7. Tijdens deze lessen komen de thema's seksualiteit, wensen & grenzen, veilig internetten,  onprettige en prettige situaties, grensoverschrijdend gedrag en victim blaiming aan bod.

TROTS & ZEKER 

Sociale weerbaarheidstraining voor kinderen van 5 t/m 12 jaar. Voor meer zelfvertrouwen & het vergroten van de weerbaarheid en sociale vaardigheden.

TROTS & ZEKER II Mindset-training voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. Voor meer zelfvertrouwen, positief denken, het creëren van een groeimindset en om leren gaan met uitdagingen & teleurstellingen.

meiden

#GRLPWR! 

Sociale weerbaarheidstraining voor meiden van 13 t/m 18 jaar. Voor een positief zelfbeeld, meer zelfvertrouwen & het vergroten van de weerbaarheid.

 

 Girls'Talk Seksuele en relationele weerbaarheidstraining speciaal voor pubermeiden. Deze training is ontwikkeld door Rutgers Kenniscentrum en behoort tot een 'Gezonde School lesmethode'.  Alle trainingen worden individueel, in groepsverband en op scholen aangeboden.  

NLP

 Altijd al een NLP-opleiding willen volgen, maar geen tijd? Vooral geïnteresseerd in de praktische toepasbaarheid van NLP?  In 6 avondbijeenkomsten van 2,5 uur leer je in een kleine groep de basis van NLP om het vervolgens direct toe te kunnen passen in je leven.    

 

NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) is een methodiek voor krachtige persoonlijke ontwikkeling en effectieve communicatie.  Zo kun je NLP gebruiken om je beter te voelen, beter te communiceren en betere strategieën te hanteren om je doelen te behalen. Sunita Badeloe

kindercoach, opvoedcoach & NLP-trainer

Den Haag

Praktijk OOK staat bij de Kamer van Koophandel geregistreerd onder KvK-nummer 71958371