Sunita Badeloe - oprichter/eigenaar Praktijk ook


Mijn naam is Sunita Badeloe. Ik woon samen met mijn man en zoon in Den Haag. In november 2017 heb ik Praktijk OOK opgericht.

 

Sinds 2003 ben ik werkzaam in het onderwijs. Als leerkracht en als adjunct-directeur heb ik veel geleerd over kinderen, ouders, opvoeden en gedrag. Vooral gedrag en opvoeden heeft mij altijd erg bezig gehouden. Waar komt bepaald gedrag vandaan, wat is de rol van de ouder hierin, hoe verloopt de communicatie tussen ouder en kind? En daarnaast; hoe kun je je eigen en het ongewenste gedrag keren en hoe leer je echt te communiceren met je kind.

 

Ik heb me verdiept in NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren - een methodiek voor training, coaching en communicatieverbetering). Door middel van de opleidingen NLP practitioner, NLP master en NLP Natuurlijk Leiderschap, heb ik veel geleerd over communicatie; met jezelf en met anderen. Over coaching, begeleiding en persoonlijke ontwikkeling.

 

Ook ben ik getraind in gespreksvoering met kinderen en jongeren, die in sociale situaties storend gedrag vertonen en daardoor regelmatig in crisissituaties belanden, door middel van de opleiding LSCI (Life Space Crisis Intervention). Sinds november 2018 ben ik gecertificeerd Girls' Talk trainer en bied ik (seksuele) weerbaarheidstrainingen aan pubermeisjes.

 

De afgelopen twee jaar heb ik als leerkracht op een Cluster 4 school gewerkt, een school voor kinderen met gedragsstoornissen. Momenteel werk ik als mentor en docent op het FlexCollege, waar leerlingen worden geplaatst die op hun eigen middelbare school, om welke reden dan ook, zijn vastgelopen. Daarnaast studeer ik Psychologie aan de Open Universiteit om mijn kennis en ervaring nog verder te vergroten. 

 

Mijn wens is dat ieder kind gezien wordt en mag zijn zoals het is.

Met als basis een ouder die achter het kind staat en het helpt verder te komen.

En als ik jou of je kind daarbij kan helpen, dan doe ik dat met liefde. 

 

'Let's make them fly!'