Sunita Badeloe - oprichter/eigenaar Praktijk ook


Mijn naam is Sunita Badeloe. Ik woon samen met mijn man en zoon in Den Haag. In november 2017 heb ik Praktijk OOK opgericht.

 

Sinds 2003 werk ik in het onderwijs. Als leerkracht en als adjunct-directeur heb ik veel geleerd over kinderen, ouders, opvoeden en gedrag. Vooral gedrag en opvoeden heeft mij altijd erg bezig gehouden. Waar komt bepaald gedrag vandaan, wat is de rol van de ouder hierin, hoe verloopt de communicatie tussen ouder en kind? En daarnaast; hoe kun je je eigen en het ongewenste gedrag keren en hoe leer je echt te communiceren met je kind.

 

Ik heb me verdiept in NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren - een methodiek voor training, coaching en communicatieverbetering). Door middel van de opleidingen NLP practitioner, NLP master en NLP Natuurlijk Leiderschap, heb ik veel geleerd over communicatie; met jezelf en met anderen. Over coaching, begeleiding en persoonlijke ontwikkeling. Ook heb ik diverse modules Psychologie aan de Open Universiteit afgerond om mijn kennis en ervaring nog verder te vergroten.

 

Daarnaast ben ik, door middel van de opleiding LSCI (Life Space Crisis Intervention), getraind in gespreksvoering met kinderen en jongeren die in sociale situaties storend gedrag vertonen en daardoor regelmatig in crisissituaties belanden. Ook ben ik gecertificeerd Girls' Talk trainer en bied ik (seksuele) weerbaarheidstrainingen aan pubermeisjes.

 

Naast trainer en coach ben ik nog steeds werkzaam in het (speciaal) onderwijs. Momenteel werk ik als docent in een jeugdgevangenis.


Mijn wens is dat ieder kind gezien wordt en mag zijn zoals het is.

Met als basis  een vertrouwde volwassene die naast het kind staat en het helpt verder te komen.

Als ik jou of je kind daarbij kan helpen, dan doe ik dat met liefde. 

 

'Let's make them fly!'