#GRLPWR!

Sociale weerbaarheidstraining voor meiden van 13 t/m 18 jaar#GRLPWR!


Een positief zelfbeeld, meer zelfvertrouwen, sterker in je schoenen staan, helder communiceren, grenzen voelen en aangeven, baas over eigen lijf en gedachten en zelfacceptatie. Dat is de kern van de sociale weerbaarheidstraining #GRLPWR!  Een training ontwikkeld voor meisjes van 13 t/m 18 jaar. 

 

Een training bestaat uit een individueel intakegesprek en 7 wekelijkse groepsbijeenkomsten van 1,5 uur. De volgende thema’s komen hierbij aan bod: 

       ·       Zelfbeeld en eigenwaarde

·       De invloed van gedachten op gedrag, baas over eigen gedachten en het sturen van eigen gedrag

·       Doelen stellen en bereiken

·       Social Media

·       Grenzen voelen en aangeven

·       Positief denken

·       Weerbaar en sterk in je schoenen

·       Dromen en wensen

·       Trots zijn op jezelf

 

In een groep van max. 8 meiden tussen de 13 en 18 jaar, werken we aan het vergroten van het zelfvertrouwen, de weerbaarheid, communicatievaardigheden, zelfacceptatie en positief denken. Naast een vaste trainer is er altijd een co-trainer aanwezig, zodat er ruimte is voor groepsactiviteiten én individuele aandacht en persoonlijke begeleiding. Voorafgaand elke bijeenkomst wordt er een inloopspreekuur gehouden. Op een laagdrempelige manier is er ruimte voor persoonlijke vragen en individuele coaching voor wie daar behoefte aan heeft.

In een vellige groep leren we met en van elkaar. Is er ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke coaching. Praten we met elkaar, voeren we zowel groeps- als individuele opdrachten uit. We volgen een kickboksles om ons letterlijk sterk te voelen. Ontwikkelen we ons door het leren van direct toepasbare communicatievaardigheden en een sterke, positieve mindset. Leren we elkaar, maar vooral onszelf goed kennen. Met als doel dat ieder meisje uiteindelijk sterker, weerbaarder en trots op zichzelf door het leven kan. #GRLPWR!

De kosten voor de gehele training bedragen €395,- incl. BTW. Hierbij is inbegrepen:

·       7 bijeenkomsten

·       Individuele intake

·       co-trainer

·       trainingsmateriaal

·       thuisopdrachten

·       kickboksles

·       tussentijds mailcontact